Política de privacitat

A INTERFLEX, S.L. estem molt compromesos amb la protecció de les seves dades personals i, per tant, garantim el compliment del que estableix el (i) Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD); (ii) a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i garantia de drets digitals (LOPD); (iii) i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. Aquesta Política de Privacitat té com a objectiu establir les bases sobre les quals es processen les dades personals que recopilem.

Aquest lloc web no recull dades personals dels usuaris sense el seu coneixement, ni es transfereixen a tercers.

Per tal d’oferir-li el millor servei i amb la finalitat de facilitar l’ús, analitzem el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’ús.

 

Responsable del tractament

El responsable del tractament és l’empresa INTERFLEX, S.L., amb NIF B08213621 i domicili social situat al carrer Muga 1 del Polígon Industrial Pla d’en Coll de Montcada i Reixac (Barcelona) i codi postal 08110.

Les dades personals que puguin ser recollides directament de l’interessat seran tractades confidencialment, sempre amb el seu consentiment, i seran incorporades a la base de dades d’INTERFLEX, S.L., i podran ser eliminades per l’interessat en cas de desistiment. Per sol·licitar la baixa o qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot escriure a info@interflex.es

 

Propòsit

Les dades personals s’utilitzen per a les següents finalitats:

– Prestació d’un servei

– Gestionar la relació contractual

– Millorar els nostres productes i Serveis i controlar la seva qualitat

– Atendre consultes i sol·licituds

– Comunicacions per gestionar la relació comercial

– Complir amb les lleis i reglaments aplicables

– Enviar informació empresarial que pugui ser del seu interès

INTERFLEX, S.L. està present a les xarxes socials. El tractament de les dades realitzades per les persones que es converteixin en seguidors (i / o realitzin qualsevol acció d’enllaç o connexió a través de les xarxes socials) dels nostres comptes oficials a les xarxes socials, es regirà per aquest apartat, la resta d’aquesta Política de Privacitat, així com les Condicions d’Ús, polítiques de privacitat i altres normes d’accés, ús i similars que pertanyin a la xarxa social corresponent. En aquest entorn, el tractament de les dades es farà amb la finalitat de gestionar correctament la seva presència a la xarxa social corresponent, informant-lo dels nostres serveis, així com per a qualsevol altra finalitat similar d’acord amb les polítiques de cada xarxa social.

Només les seves dades personals seran utilitzades per complir amb la finalitat per a la qual es van obtenir, i no serà possible tractar les dades recollides amb una finalitat que no sigui compatible amb ella.

 

Legitimació

La base legal per al tractament és:

  • El consentiment que ens heu donat. No obstant això, és possible retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense afectar la relació comercial o contractual. Podeu retirar el consentiment escrivint per escrit a info@interflex.es
  • L’execució d’un contracte i la prestació d’un servei; ens permet gestionar la relació contractual i comercial amb INTERFLEX, S.L. i prestar atenció a través de qualsevol dels canals disponibles.
  • Interès legítim, per tal de

1) Gestionar adequadament el nostre negoci

2) Gestionar la nostra oferta de productes i serveis i informació disponible públicament

3) Millorar el nostre servei al client i garantir una correcta experiència d’usuari a la web

4) Posar-nos en contacte amb vostè

5) Complir amb finalitats estadístiques i d’investigació de mercat o enquestes de satisfacció

6) Avaluar l’eficàcia de la publicitat.

  • Compliment de les nostres obligacions legals i normatives.

Les dades personals facilitades es conservaran durant el temps que sigui necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que puguin derivar-se de la finalitat, a més dels terminis establerts en les normes d’arxius i documentació.

 

Comunicació de dades

Amb caràcter general, les dades personals no seran comunicades a tercers, excepte obligació legal, incloses les comunicacions al Defensor del Poble, Jutges i Tribunals, interessats en procediments relacionats amb les queixes presentades.

 

Drets dels grups d’interès

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre el tractament de les seves dades realitzades per INTERFLEX, S.L.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, limitació i oposició al seu tractament, així com no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, si escau, mitjançant un escrit a info@interflex.es